Enjoy natureRuntom Vänern finns det fantastiskt många roliga saker att göra för den som älskar det fria livet ute i naturen. Vare sig du är ung eller gammal så finns det något för alla så länge du gillar att vara utomhus och riktigt njuta av den fiska luften, de vackra omgivningarna och de många spännande och härliga aktiviteter som de olika kommunerna här erbjuder.

Den här sidan handlar om just dessa alternativ och vad du kan syssla med om du kommer till denna sköna del av Sverige. Det kommer aldrig att bli tråkigt, det är att garantera. Nej, här kan du vandra eller rida genom trollskogar, antingen själv eller med guide eller paddla med kayak till lugna sjöar, forsande vattendrag eller klara älvar.

Du kan också fiska på många olika ställen och du kan hitta en stor variation av fiskar och fiskemetoder. Det finns också många badmöjligheter liksom båtturer som kan ta dig till fina gästhamnar och ge dig möjlighet att upplev det lokala kulturlivet.

Målet med sidan är att ge dig en känsla för dessa oändliga möjligheter och presentera dessa olika aktiviteter så noggrant som möjlig. Här kan du få tips om vart du skall åka, vad du kan göra och hur du ska gå tillväga för att få den bästa semestern som möjligt. Det spelar verkligen ingen roll om du är ny för denna typ av semester eller inte, eller om du reser på egen hand eller med familj och vänner. Huvudsaken är att du får en oförglömlig upplevelse som ger mersmak för framtiden.